Ouder- en kind adviseur

Sinds 2015 werkt de Gemeente Amsterdam met ouder- en kindteams. In Amsterdam kunt u met al uw vragen over uw kind en het gezin terecht bij een Ouder- en Kindteam in de wijk. Kleine vragen of grote problemen: het OKT kan met u meedenken en oplossingen zoeken. De medewerkers van het Ouder- en Kindteam maken geen deel uit van het schoolteam en zijn onafhankelijk van school.

Aan onze school is ook een ouder- kindadviseur (OKA) verbonden. Ouders en leerlingen kunnen direct naar een ouder- en kindadviseur, zonder tussenkomst van school of huisarts. De ouder- en kindadviseur overlegt altijd met de ouders over terugkoppeling naar school, zodat er snel een integrale aanpak op gang komt. Leidend is de hulpvraag u als ouders.

Altijd welkom

U kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in uw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl.

?????